Sønnen finner sin mors gamle bryllupsvideo. Når han ser DETTE avsløres hemmeligheten hennes…

22464

Denne utrolige historien er om Joe og Beverly Smith. Når paret var unge og gikk på skolen, kjøpte Joe en 1948 Plymouth convertible. Men når Joe ble kalt inn for å krige i Koreakrigen, var de nødt til å selge sin elskede bil. 

Når deres sønn, Joel, hørte om de nydelige minnene hans foreldre hadde med deres bil, bestemte han seg for å overraske dem på deres 60 års bryllupsdag… ved å gi dem samme type bil som de hadde da de var yngre. Joe og Beverly sin reaksjon? Dette er herlig! 

bil-1

Paret var stolte eiere av en 1948 Plymouth Convertible når de var ett ungt par. De møttes på skolen og bilen var med de i mange år. Men det var når Joe ble kalt inn i Koreakrigen at de var nødt til å selge bilen.

Helt siden salget av bilen, har Joe og Beverly hatt fine minner om den og pratet om den i mange år. Sønnen deres, Joel, som aldri hadde sett bilen selv, skjønte raskt hvor mye bilen betydde for dem.

bil-2-600x281

Det var ved 60-års bryllupsdagen deres, at familien samlet seg for å se på gamle bilder fra deres bryllupsdag. Der var deres elskede bil, med et stort skilt bakpå hvor det stod «nygifte», og bokser hengende bak.

Det var da Joel fikk ideen om at det hadde vært fantastisk om foreldrene fikk se bilen igjen. Men det var ikke lett.

bil-3-600x410

Denne modellen, 1948 Plymouth var ikke lett å få tak. Det var faktisk bare fire biler igjen i verden! To var solgt, og en var i museum. Men etter å ha søkt og lett, klarte han å finne den siste bilen. Den var til salgs på nettet og eieren av var en 80 år gammel mann som ikke hadde noen bilder av bilen eller noen datamaskin. Joel spurte om en venn kunne reise til den gamle mannen, ta bilder av bilen også ta den med hjem.

[adsense2]

Det ville ta tid og mye planlegging, og også endel hvite løgner til Joels far, men ved hjelp av en håndfull venner og presis planlegging, klarte de å fikse bilen og gi den til foreldrene som en overraskelse.

Planen var enkel: Joel sin sønn planla en falsk dag med fisking med bestefaren. Joel ville i mellomtiden komme over med bilen når de var brote.

Inne i Joe og Beverlys hus, gjorde Joels sønn seg klar til å filme øyeblikket de kom til å merke overraskelsen. Foreldrene hadde ingen anelse at de ble filmet, når bilen kommer mot huset deres.

Sjekk ut reaksjonen deres under: