Mannen begikk selvmord. Når hun så bildene av seg selv i undertøy gikk den grusomme sannheten opp for henne!

1918

Etter at hennes mann døde og etterlot henne med to barn, tok hun bilder av seg selv hver dag. Det fikk henne til å innse den hjerteskjærende virkeligheten. 

Den 31 år gamle Justine McCabe, mor til to barn fra Los Angeles i California, brukte selfies til å motivere seg selv til å gå ned i vekt, etter hennes mann selvmord som rammet henne hardt.

Hun begynte å dokumentere sin kropp med bilder hver dag, etter hennes vekt hadde nådd 140 kg, skriver The Mirror.

jus1

Etter sin manns død ble hun oppfordret av familie og venner til å melde seg inn på treningssenter. Hun byttet sin dårlige kost ut med mer nærende og kalorifattig mat og begynte å trene seks ganger i uken.

jus3

Ett år etter er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Hun har tapt 57 kg og er gått 14 størrelser ned i klær.

«Min manns død var en virkelig tung og forferdelig tid. Det ble verre, fordi min mor hadde dødd ikke lenge før. Å ha en pårørende, som begår selvmord og leve videre etter det, er noe av det mest skumle og forferdelige man kan gjennomgå«, sier Justine McCabe.

jus4

Hun sier selv at hun ble rystet til å våkne opp etter sin mann selvmord. Hun innså at mange ting måtte endre seg.

[adsense2]

«De 365 dagene med selfier var noe av det første jeg gjorde. Det begynte under sorgprosessen. Det første var virkelig forferdelig. Jeg så fortapt og ødelagt ut,» sier hun.

jus5

Samtidig begynte hun å gi seg selv utfordringer for å komme over frykt hun hadde i livet sitt. Eksempelvis å fly til Paris og hoppe ut fra klipper for å utfordre sin høydeskrekk.

«Jeg føler meg nå som en annerledes person. Jeg jakter drømmene mine og jeg lever virkelig», sier hun.

Se hele Justine McCabes utrolige forvandling i videoen under: Så inspirerende! Lykke til videre!