Ingen vil date henne på grunn av hennes utseende. Da går hun på TV og gjør det utenkelige…

2359

James er en 22 år gammel gutt med Aspergers syndrom, og han synes det er vanskelig for ham å komme forbi den første date med noen. Han ble enig i å bli med i programmet «The undateables», ett britisk program for alle som har problemer med å dating. Han føler at det å være på programmet hjelper han å lære opp folk om sykdommen.

Tammy, 34, var også på programmet. Ansiktet hennes er skadet etter at hun fikk meningococcal speticaemia og det er vanskelig for henne å date fordi mange ikke ser forbi utseendet hennes.

 

[adsense2]

 

Hun er en veldig utgående person og føler det er lett å ta kontakt med folk. Etter å ha vært syk, fant hun ut at hun glemte hvordan hun så ut fram til noen hadde en negativ reaksjon når de så henne. «Når noen har en negativ reaksjon til hvordan jeg ser ut eller noen stirrer på meg, eller snur seg etter meg, minner det meg på hva som skjedde. Og det er ting jeg ikke vil tenke over.» 

Uansett hva James og Tammy har gått igjennom holder de seg optimistiske og fortsetter å lete etter kjærligheten de fortjener. Det kan være vanskelig å se forbi folks forskjelligheter, men vi burde alle prøve. Kanskje vi ender opp med en ny venn eller en kjæreste? Se videoen om Tammy og James under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!