Byen gir mannen et hus. Men det de får i bytte? HELT UTROLIG!

789

Når jeg var liten var det vanlig å bytte ting. Kanskje man ville bytte en blyant mot ett viskelær, eller en leke mot en annen leke. Men det er noen som tar byttingen til ett helt nytt nivå, som denne mannen. 

I 2005 jobbet Kyle MacDonald og han fikk en idé. Hva om han, som voksen, kunne leke en versjon av «bytteleken» som vi så mange har lekt da vi var barn.
Hva om han kunne starte med ett vanlig, hverdagslig objekt og bytte det til noe større, til han til slutt fikk noe verdifullt?

MacDonald startet med en liten, rød, binders og håpet på å ende opp med ett hus etter byttehandelen. 

Bla nedover i bildene for å se hva Kyle klarte å bytte bindersen mot! Dette er utrolig!

bi1

Kyle MacDonald hadde en litt merkelig, men genial idé om å bytte et objekt han fant på kontoret til noe bedre.
Han håpet han kunne bytte ting med folk til han til slutt endte opp med et hus. 

bi2

MacDonald startet reisen sin med å annonsere for en liten, rød binders på Craigslist (en nettisde der man kan legge ut ting til salg/kjøp etc).
Han ville se om noen var villige å bytte den mot noe annet.

bi3

Overraskende nok var det noen som ville gjøre et lite bytte.
Han ga bort bindersen mot en liten penn, formet som en fisk.

bi4

Den samme dagen fikk han byttet pennen mot ett rart lite håndtak med ansikt på.
Merkelig nok er det her byttehandelen ble større og større, og han begynte å bytte i mer verdifulle ting.

bi5

MacDonald bestemte seg at han skulle reise hvor som helst, for å få byttehandelen til å gå rundt.
En mann fra Massachusetts i behov for ett håndtak til toppen av espressomaskinen sin, gikk med på å bytte den mot en liten camping ovn.

bi7

Noen måneder senere byttet MacDonald ovnen mot en elektrisk generator. Det er nesten ikke til å tro at han kom så langt inn i byttehandelen, når han startet med en binders, men byttingen fortsatte å vokse!

bi6

Derfra byttet han den elektriske generatoren med ett «øyeblikkelig partysett». Settet inkluderte en tom ølkasse, ett neonskilt og var mulig å fylle øl på.

bu8

Utrolig nok klarte han å bytte partysettet med en brukt snøscooter.

bu9

Etter dette byttet han snøscooteren mot to billetter til Canadian Rockies. Han brukte den ene, og byttet den andre mot en brukt, liten lastebil.

bu10

Det er noe byttehandelen begynner å ta av. MacDonald byttet lastebilen mot en kontrakt i studio. Denne kontrakten byttet han mot ett års husleie i Phoenix.

bu11

Husleien byttet han så for en ettermiddag med Alice Cooper.
Istedet ble MacDonald med Alice på scenen med en gigantisk, rød binders og byttet «meet and greet» kvelden mot en snøkule.

bu12

Jepp, han byttet ettermiddagen med Alice Cooper for en KISS snøkule. Folk som fulgte byttehandelen trodde MacDonald hadde blitt gal.

bu14

[adsense2]

Men MacDonald hadde en plan. Måneder før han byttet til seg snøkulen, hadde han blitt kontaktet av Hollywood produsenten Corbin Bensen, som er eieren av verdens største snøkule-samling.

bu13

I bytte mot KISS snøkulen, ga Bensen han en kontrakt for en snakkende rolle i produsentens nye film, Donna on Demand.

MacDonald byttet deretter den snakkende rollen til byen Kipling, Saskatchewan, i bytte mot ett to etasjers stort hus. Byen hadde så audition som endte opp med å sette igang Nolan Hubbards karrière.

bu15

Siden han ble den offesielle eieren av huset, har MacDonald forvandet det lille huset inn til en «Paperclip Cottage Cafe.»

bu16

Kan du TRO han klarte å bytte en binders mot ett hus? Wow! DEL denne utrolige artikkelen med vennene dine på Facebook!