De bygde huset sitt i en bakke i Sveits… Men når jeg så innsiden? WOW!

652

Villa Vals er en av de nyeste arkitektursatsningene fra Christian Millers arkitektur. Huset ligger i en skråning i Vals i Sveits. Målet med prosjektet var å konstruere et hus som var nesten helt skjult.

Gjennom å skape en utvidet terrasse bygd direkte på en bakketopp, gir dette huset en utmerket utsikt over alpinbakkene. Ved bruk av mange strategisk plasserte vindu, gjør det at arkitekturen er utformet for å ta i mot en stor mengde naturlig lys, til tross for den merkelige plasseringen av huset.

Et sett med trapper leder opp til terrassen utenfor huset. Framsiden av huset er helt rundt, som skaper den unike karakteristikken av arkitekturen.



hus1


Den sirkulære terrassen gir en perfekt panoramautsikt over alpinbakkene rundt huset. 

hus2


Vegger og trappetrinn av stein leder fra terrassen og til de andre rommene. 

hus3

 


Kjøkkenet har et moderne design med et stilig trebord, som har plass til hele familien.

hus4
Dypere ned i huset leder trappene til flere rom med vegger av stein. 

hus5
Den sirkulære entréen skaper et perfekt vindu i de alpine bakkene. Den svake skråningen på huset gjør det mulig å være helt i vinkel for en perfekt utsikt i alle anledninger, til og med under tung vintersnø.

hus6

Kunne du tenkt deg å bo her? Det ville hvert fall jeg! Del gjerne med vennene dine på Facebook om du er enig! For et fantastisk hus!