13. juni 2024

Tenåringen tegnet 114 av medelevene sine i all hemmelighet. Resultatet? Dette MÅ du bare se!

Da elevene ved Boston Latin School kom til skolen for deres siste skoledag hadde de aldri forventet å finne korridorene fylt med bilder av seg selv. Lite visste de at en av medelevene hadde brukt de siste fire månedene på å tegne dem i all hemmelighet. Han hadde tegnet alle 411 av dem.

Den mystiske mannen bak det hele var Phillip Sossou, en 18 år gammel elev fra Roslindale. Han tegnet portrettene med kull og jobbet med dem hver dag, noen ganger til langt utpå kvelden. Han bestemte seg for å begi seg ut på dette prosjektet fordi han ville skape samhold på skolen som tidligere hadde fått ett dårlig rykte for rasisme. «Jeg prøvde å vise alle i et positivt lys», fortalte Sossou til Boston Globe. «Klassen vår har vært litt delt. Disse bildene hjelper oss å sette pris på at vi er forskjellige.»

Se den nydelige kunsten under. Du kommer til å være enig i at Sossou har en lys framtid som kunstner framfor seg!

ar1 ar2 ar3 ar4 ar5 ar6 ar7 ar8 ar9

[adsense2]

ar10 ar11

Se flere av portrettene i videoen under: 
DEL dette om du og ble imponert av denne students dedikasjon til å tegne hele 411 elever i kampen mot rasisme!