Ekskonen sa han var for fet til at hun kunne elske ham. Men se på ham NÅ!

1024

«Hun sa det hele tiden, at jeg var for fet til at hun kunne elske meg. At min vekt gjorde meg utiltrekkende og at bare tanken på ha samleie med meg gjorde henne kvalm.»

Det er mange måter å ta hevn på. Den beste er å klare seg godt og være glad.
Det har Benjamin Montanez måtte gjøre, etter at han ekskone ifølge ham kjørte hans selvtillit langt ned, skriver The Lad Bible.
Da nålen på vekten målte 146 kg, turte han ikke stille seg på den igjen. Livsstilen hans var usunn, og han kunne spise opp til seks store sjokoladeplater daglig.

 

ben1

Han svettet hele tiden, følte seg ubehagelig utilpass i sin kropp og la merke til at folk observerte han når han spiste. Men det største slaget var når hans ekskones harde ord haglet ned over ham.

«Min eks og jeg ville ende i krangler om min vekt og min helse jevnlig. Hun sa konstant at jeg var for fet til at hun kunne elske meg. At min vekt gjorde meg utiltrekkende og at bare tanken på ha samleie med meg gjorde henne kvalm», forteller Benjamin.

Til sist fikk han nok og begynte å gjøre noe med sin vekt. Han meldte seg inn på treningssenter.
Det var ikke nok for konen, for i følge han oppdaget han at konen var utro.

Det var dråpen som fikk glasset til å velte. I stedet for å forsøke å redde sitt ekteskap, gikk han i gang med å legge om kosten istedet.

ben2

Han fikk stor oppmerksomhet på sosiale medier, og målvekten hans er 102 kg.
«Jeg er naturlig stor, så 102 kilo vil passe meg fint», sier Benjamin.

[adsense2]

Det er trist å høre at Benjamin ble utsatt for så mange stygge ord fra sin ekskone, men vi er glade for at han gjorde noe med den farlige helsa og det farlige ekteskapet, og nå fokuserer på å være frisk og sunn. DEL denne om du og ønsker Benjamin lykke til videre!