Hun bar sin fineste kjole til ballet. Men se hva politimennene holder i hendene…

1260

Det å miste familiemedlem er utrolig smertefullt, trist og vanskelig. Om mulig er det enda verre om personen som tas ifra oss dør i en ulykke, eller som i denne historien – blir skutt til døde når han bare forsøker å gjøre jobben sin.

Aleena Kondak mistet sin pappa når han var i tjeneste som politi og ble skutt under en utrykning. Når tiden kommer for skoleballet hennes skulle hun dra dit uten å bli eskortert av sin far til ballsalen, noe både hun og hennes far hadde gledet seg til.
Men hva hun ikke regnet med var overraskelsen moren hennes hadde foreberedt i all hemmelighet.

I 2014 ble politimannen Charlie Kondak i Tarpon Springs i Florida skutt til døde i sammenheng med en utrykning.

ch1

Hele samfunnet var i sjokk. Og aller mest vanskelig ble det selvsagt for politimannens familie som mistet sin elskede make og far.

ch2

To år etter hans død var det tide for Charlies datter, Aleena, å være med på en av sine største kvelder hittil i livet: skolens ball. En kveld som ikke bare er en stor hendelse for hovedpersonen selv men som ofte bruker å være forbundet med stolthet for foreldrene som ofte bruker ta bilder sammen med sine barn før selve ballet.

Men Aleena gikk glipp av denne muligheten da hennes far nå hadde vært død i to år. Hun skulle ikke få bildet hun så og hennes elskede pappa så hadde sett fram til.
Men i all hemmelighet hadde Aleenas mor, Teresa, kommet opp med en plan for å gjøre datterens kveld til en uforglemmelig aften. Uten å informere Aleena hadde hun i smug pratet med sin ektemanns tidligere arbeidskolleger ved politistasjonen i Tarpon Springs.

 

[adsense2]

 

Så når Aleena kom i bussen på vei til ballet stod det en real overraskelse og ventet på henne på gaten.

ch3

Der utenfor stod nemlig en hel rad av farens kolleger oppstilte og med stolthet eskorterte de så sin tidligere kollegas datter til ballet. I sine hender holdt de et skilt de hadde laget med bilder av Charlie, samt en hilsning «Charlie K – vi har din rygg.»

ch4

«De sier alltid ‘aldri glem’ og jeg holder virkelig fast i det», sier Aleena, som ble veldig rørt av politimennenes fine gest, i et nyhetsinnslag.

Se mer i videoen under:DEL gjerne dette om du og synes politimennene gjorde en fin ting for datteren til sin avdøde kollega. Jeg ble rørt selv!