14. juli 2024

Tenåringen trodde han bare hjalp en mann i nød. Men lappen han fikk avslørte noe helt annet.

Det som bare skulle være en rask kaffe før neste skoletime ble noe helt annet for denne unge gutten. Når han stod i køen begynte han å prate med en hjemløs mann. De to pratet lenge og vel om den hjemløse mannens liv.
Når tenåringen skulle gå stoppet  mannen han, han ville gi han noe først. Lappen han fikk i sin hånd viser hvor mye det kan gjøre å bare prate med noen. Det beste av alt er at det er en sann historie. Les historien til gutten selv under: 

I dag var jeg på Dunkin Donuts og så en åpenbart hjemløs man sitte på gaten og plukke opp mynter. Etter en stund så jeg hvordan han gikk inn på Dunkin Donuts. Når han stod og regnet sien mynter begynte jeg bli litt plagsom og ville prate med han, til tross for at han egentlig ikke ville prate. 

Ettersom han ikke hadde særlig mye penger i veksel kjøpte jeg en kaffe og en bagel til han, og spurte om han ville sitte ned med meg. 

Han fortalte om hvordan mennesker vanligvis var ekle mot han fordi han er hjemløs, hvordan gutter fikk han til å bli til en person han hater, hvordan han forlot sin mor til kreft, at han aldri kjente sin far og at han bare ville være noe hans mor kunne være stolt over. Utover alt det så pratet vi en time til. 

Denne fantastiske mannen heter Chris, og Chris var en av de mest ærlige og gode personene jeg noensinne har truffet. ETter at jeg innså at jeg virkelig trengte å gå tilbake til timen ba Chris meg vente fordi han skulle skrive noe til meg. 

Når han ga meg en sammenkrøllet kvittering ba han om unnskyldning for sin dårlige håndskrift, smilte og gikk. Jeg åpnet lappen hans hvor det stod skrevet: «Jeg ville ta livet mitt idag, takket være deg vil jeg ikke gjøre det lenger. Takk, du vakre menneske.» 

lappselv

[adsense2]

Er ikke dette rørende? Så lite kan en liten hilsen eller en samtale bety for noen. Husk på å smile til fremmede og alltid behandle mennesker rundt deg godt – det kan redde ett liv.
DEL gjerne denne viktige artikkelen med vennene dine på Facebook!