Hun får MYE oppmerksomhet når hun bruker bikini. Men årsaken bak er en sterk historie!

932

Det å være syk er aldri gøy. Ingen føler seg på topp når de er syke med influensa eller omgangssyken, men se for deg når du er syk mye. Hele tiden. Det er en slik utfordring som gjør at folk har lyst til å gi opp, og får dem til å miste alt av selvtillit. Kronisk smerte har en måte å gjøre folk deprimerte og bitre på, men noen finner veien ut av det. Noen er så inspirert til å smile at de tar en slik utfordring på strak arm og lar det ikke endre måten de lever på. Heather Grant har vist seg å være en av disse positive menneskene, og historien hennes spres seg nå over hele nettet!

Heather Grant har strevd med smerte i flere år.

he1

Hun visste aldri hvor krampene i magen kom fra, men i nesten tre år, jobbet hun gjennom smerten. Som andre med kronisk smerte er ordene «du kommer deg gjennom det» alltid vanskelig å høre. Heather ville vite hva som var feil med henne. Hun jobbet som assistent innenfor salg, og hun hadde tenkt de siste årene at hun rett og slett ikke hadde tid eller var nødt til å sjekke ut hva som var feil med henne, men dette var ingen vanlig influensa eller vanlige magesmerter, men noe mye verre.

Heather ble diagnostisert med Crohns sykdom. 

he2

Dette er et bilde av magen til Heather når den blåser seg opp på grunn av sykdommen. Crohns sykdom er en form for inflammatorisk tarmsykdom som i utgangspunktet får den lidende kroppen til å angripe sin egen fordøyelseskanal. Dette gir uutholdelige smerter og kan være dødelig om det ikke blir behandlet.

Hun måtte operere. 

he3

Legene var nødt til å fjerne en del av Heathers syke tarm, men ting gikk ikke bra. Det var komplikasjoner som krevde en ny operasjon.
«Jeg skrek i smerte før sykepleierne innså at noe var alvorlig galt og jeg ble tatt med ned til operasjonsalen. Magen min var fylt med blod på grunn av en komplikasjon med min første operasjon, og jeg trengte en stomipose.»

Hun gikk fra dette…

he4

Først ble Heather sjokkert når hun fant ut at hun hadde en pose festet fast til magen. Forvirringen og smerten er vanskelig å forestille seg.
Hun sa hun slet med selvbildet i starten. «Jeg trodde jeg aldri kom til å bli trygg nok på kroppen min til å bruke bikini igjen, jeg var så flau og kvalm over med seg i starten.»

… Til dette.

he5

[adsense2]

Fem måneder senere, ser Heather nydelig ut i bikini med stomiposen synlig. «Jeg har noen nydelige bikinier jeg vil ha på meg og jeg er så takknemlig til legene som reddet livet mitt. Jeg har framtiden å se fram til nå», sier Heather. Hun skal ikke la sykdommen stå imellom henne og ferien hun fortjener.

Hun ser fantastisk ut!

he6

Heather har både arr og posen… og hun er i live. Hun overlevde en operasjon som kunne kostet henne livet. Denne jenta lærer verden om ekte skjønnhet og hvor unødvendig det er å være overfladisk når det står om liv og død. Heather er en inspirasjon for oss alle! DEL denne om du er enig!