15. juli 2024

Mannen legger 8 ping-pong baller i en sirkel. Etter 8 sirkler slår lyset seg på. WOW!

Bordtennisballer er trolig noe du bare forbinner med en ting – bordtennis. Men du burde helt klart utvide dine horisonter og prøve noe nytt og kreativt med dem. Da jeg kom over denne måtte jeg bare dele den med dere for resultatet er så utrolig!

Til dette trenger du: 

96 bordtennisballer
LED-lamper med 100 lys
Limpistol 

Slik gjør du: 

Først må du bore ett hull i alle bordtennisballene. For denne lampen brukes 96 baller, men du kan også bruke mindre om du vil ha en mindre lampe, eller mer om du vil ha en større lampe. Siden ballene kun består av tynn plast går boringen raskt og enkelt!

pi1

Så må du teste om lyset går inn i ballen og om hullet er stort nok. Funker det har du bare 95 hull igjen! Pjooh!

pi2

Deretter arrangerer du alle ballene i en sirkel med 12 baller i hver sirkel. Lim dem sammen med limpistolen. Da kan ikke ballene rulle fra deg. For å hjelpe deg å holde det stødig og få det rett kan du legge rundingen på lokket av en boks. Det er veldig viktig at hullene du boret tidligere vender innover mot midten av sirkelen.

pi3

Da alle ballene er festet i en sirkel setter du i lysene inn i hver enkel ball, slik:

pi4

Du jobber deg deretter oppover, ring etter ring over hverandre.

pi5

Åh, endelig! Klumpen med batteriene i enden av ledningen med lys gjemmer du bare inne i lampen i midten. Du kan også fylle på med litt ekstra lim om det ikke er stødig nok.

pi6

Da er ping pong-lampen din ferdig!

 

[adsense2]

 

pi7

Det er også mulig å bruke lys som skifter farge. Vær derimot forsiktig å bruke LED lamper som ikke er særlig sterke, slik at du ikke risikerer brannfare – det er risiko for at de tynne plastikkballene smelter om lysene er for varme.

pi8

Se mer i videoen under:

Hvor utrolig kult er ikke dette? Kanskje er det litt tidskrevende men resultatet er en helt unik, vakker lampe! Dette må jeg prøve ut selv.
DEL dette med vennene dine på Facebook, kanskje du inspirere dem til å bruke bordtennisballene sine til noe lurt?