Hvis du spiser blåbær hver dag i en måned skjer DETTE med kroppen din! Jeg hadde ingen anelse!

40334

Du har kanskje hørt at blåbær er bra for deg, men du vet kanskje ikke hvorfor. Vi er på vei mot sommeren, og da kommer blåbærsesongen – søte og fulle av sunne komponenter, som gjør at mange mennesker mener at disse fantastiske bærene er såkalt «super food».

Fullpakket med antioksidanter og betennelsesdempende midler, kan disse bærene beskytte deg mot kreft og autoimmune sykdommer. De har en kraftig effekt på forekomsten av aldring, og kan anses som en ungdomskilde.

Hvis man spiser blåbær daglig, vil man senke blodsukkeret, noe som virker bakvendt, med tanke på at det er et søtt bær. Det faktum at de har denne fordelene er meget god for diabetikere. I tillegg til å senke kreftrisikoen, kan blåbær forbedre synet og minske nivået dårlig kolesterol i kroppen. Grunnen til at de er effektive i å opprettholde et ungdommelig utseende er på grunn av de høye nivåene av mangan og vitamin A og C, som fremmer regenerering av kollagen.

 

[adsense2]

 

For mer informasjon om disse sterke bærene, som har lignende helsemessige fordeler som mandler, lytt til mannen Foster i denne videoen for å finne ut betydningen av å ha blåbær i ditt daglige kosthold. Han forteller oss om både de mentale og fysiske fordelene, og det han sier vil få deg til å forte deg til butikken for å kjøpe blåbær!

Se selv i videoen nedenfor:

Del denne utrolige videoen på Facebook!