5 steder i verden som er forbudte å reise til!

4033

Hvis du har ressursene til det, kan du besøke nesten hvilket som helst land. Så lenge penger ikke er et problem, kan du reise hvor enn du vil. Men det er plasser man rett og slett ikke kan reise til. Hvorfor? Fordi det er forbudt.
Dette er fem steder på jordet hvor det rett og slett ikke gjør noe om du har penger eller ressurser til det – man får ikke lov til å reise dit uansett.

1. Surtsey Island
øy1
I 1963 gikk fikk en undervannsvulkan ett utbrudd. På kort tid formet en 2.7 kilometer stor øy seg. Den har fått stor oppmerksomhet fra forskjellige forskere rundt opp i verden på grunn av sin merkelig form. Øya ble navngutt Surtsey, etter den mytiske karakteren Sutr, guden av ild-giganter. Surtsey er forbudt å besøke da øya blir brukt til forskning.

2. Ilha da Queimeda Grande
øy2
Lokalisert 3 kilometer fra kysten av Brazil ligger Ilha da Queimeda Grande. En tur til denne øya kan koste deg livet. Hvorfor? Fordi den 0.43 kvadratkilometer store øya er huset til rundt 4,000 forskjellige giftige slanger. Det er derfor rett og slett for farlig å ferdes der og øya er derfor forbudt å besøke.

 

[adsense2]

 

3. North Sentinel Island
øy3
Denne øya er en del av en gruppe Andaman øyer i Bay of Baengal. Folk har ikke lov til å besøke øya fordi det bor en farlige stamme med Sentinelese innfødte. Disse folkene har vært ute av kontakt med sivilisasjonen på over 60,000 år og har holdt seg for seg selv, isolert fra resten av verden.

4. Ise Grand Shine
øy4
Den viktigste helligdommen i Japan er tempelet av Ise Jingu. Hovedtempelet er omringet av ett veldig høyt tre-gjerde, og de eneste som for lov til å komme inn der er prester som har store titler eller medlemmer av den Keiserlige familien. Det er strengt forbudt for andre å komme inn på området. Det er forbudt å bevege seg over elven Miyagawa River, som fungerer som en grense og skiller tempelet fra resten av Japan.

5. Gruinard Island
øy5
Tilbake i 1942, bestemte den britiske regjeringen seg for å kjøpe den skotske øya Gruinard for å teste biologiske våpen. De eksperimenterte med anthrax, som forurenset området og gjorde at 95% av populasjonen døde. Det var ikke før sent på 80-tallet at forskere klarte å «rengjøre» øya. Øya er fortsatt ubebodd da det fortsatt er spor av stoffet som gjør øya ulevelig i minst hundre år til.

Vi advarte deg!
DEL om du heller ikke visste at disse 5 forbudte stedene fantes!