De hånet moren da hun gikk på stranden i bikini. Svaret hennes burde leses av ALLE!

16043

Den 33-år gamle fembarnsmoren Tanis bestemte seg for å unne seg selv en dag på stranden for å sole seg for første gangen på 13 år. Det å bære en bikini kan være vanskelig for hvilken som helst kvinne – ikke minst for en fembarnsmor. Dessverre ble en fantastisk dag forstyrret og Tanis forlot stranden gråtende. 
Tanis la etter hendelsen ut dette bildet med tilhørende tekst, og den er så utrolig bra og treffsikker at vi synes du burde lese den. Dette skrev småbarnsmoren: 
tanis

«Dette er et åpent brev til de to guttene og jenta som bestemte seg for å droppe jobben og istedet reise til Alberta Beach for å sole seg, bade og drikke øl. Jeg er lei meg om mitt første forsøk på å sole meg offentlig i bikini på 13 år «gjorde dere kvalme.» Jeg er lei meg for at min mage ikke er stram og fast. Jeg er lei meg for at min mage er dekt i strekkmerker. Jeg er IKKE lei meg for at min kropp har båret, livnært, beskyttet og født FEM utrolige friske, intelligente og fantastiske barn. Jeg er trist over min 33-år gamle, 56 kil o tunge kropp som tydeligvis forstyrret dere så mye at dere måtte sitte å peke og le av meg. Men dere skal vite at når jeg titter ned på deres unge, «perfekte» kropper, lurte jeg bare, «hvilket utrolige prestasjoner har DERES kropper oppnådd?». Dere skal også vite at jeg holder hodet høyt og forsøker å spille uberørt når dere hånet meg, som om jeg ikke ble påvirket av det dere sa; men jeg gråt i bilen på vei hjem. Takk for at dere ødela dagen min. Det er mennesker som dere som gjør verden til en fæl og hatsk plass. Jeg kan ikke gjøre annet enn å synes synd på de kvinner som en dag kommer bære deres barn og bli «ekle» i deres øyne når deres kroppen forvandles under den mirakuløse prosessen som er en graviditet. Jeg kan bare håpe dere en dag innser at mine arr er noe å være stolt over, og ikke noe å skjemmes over.» 

[adsense2]

Ingen skal noengang behøve å skjemmes for sin kropp, og vi må slutte å dømme mennesker. Hjelp med å DELE dette innlegget, og sprer det til venner og familie slik at alle får en mulighet til å lese Tanis utrolig brev!