Hun går til skoleballet og føler seg vakker. Da ser læreren på brystet hennes og sier noe som får nettet til å koke!

252110

Tiffani Taylor var, akkurat som alle andre studenter, forventningsfull og glad før studentballet. I Norge er det jo litt ulikt hvor stort slike ball er, men i USA er det, som dere kanskje vet, ett høydepunkt for de fleste tenåringer. Tiffani fant en kjole som hun kjente seg veldig fornøyd med. Hennes følelser før den store dagen var bare positive.

Hun reiste til skolen og følte seg strålende vakker, men bare sekunder senere møtte hun en lærer som kommenterte kjolen hennes på en måte som fikk tenåringen til å gråte.

Statlig, vakker og lykkelig. Ingenting kunne ødelegge Tiffanis ball – utenom en håndfull lærere. Når Tiffani kom til Maryville High School fikk hun nemlig beskjeden om at hun måtte kle på seg.

«Vi store jenter må tenke på hvordan vi kler oss», sa læreren som siden tvang Tiffani til å ha på seg en dekkende jakke resten av kvelden.
Hun synes tenåringens utringning var for vulgær for en kvinne med «hennes størrelse».

tiff

[adsense2]

Tiffani ble sjokkert. Hun løp inn på toalettet og gråt. Men en av hennes nærmeste venner kunne ikke bare la situasjonen renne ut i sanden. Vennen tok bilde av tenåringen i hennes kjole for å legge ut på Facebook. Innlegget ble delt raskt med over 11 000 delinger og 40 000 stykker som har trykket på «liker»-knappen – og lærerens hån druknet i en strøm av hyllinger til kjolen som Tiffani valgte å bære.

Jeg synes Tiffani ser helt NYDELIG ut, og mener ingen lærere (eller noen) har rett til å si noe annet. DEL om du er enig i at man kan gå med hva man vil, uansett størrelse.