Om du spiser 12 mandler hver dag så skjer DETTE med kroppen din!

86885

Selv om mange mennesker har hørt at mandler har omfattende helsefordeler, ignoreres de ofte på grunn av deres høye kalori innhold.
Dette bør ikke avskrekke deg fra å gjøre dem til en del av ditt daglige inntak: spis opp til 12 mandler hver dag og det kommer til å gi deg utrolige helsefordeler som du kommer å få høre om i videoen under, og spis de med god samvittighet, de kan faktisk hjelpe deg å gå ned i vekt.

Et råe mandler eller bløt-legg dem over natten (som beskrevet i videoen) er den beste måten å dra nytte av denne «supermaten.» Det er en stor kilde til vitamin E som holder hud og hår friskt, samt oppretteholder ett ungdommelig utseende. Ettersom mandler er rike på omega 3-fettsyrer, senker de risikoen for hjertesykdommer samt det onde kolesterolet.

[adsense2]

Videoen under forklarer hvordan og hvorfor mandel forebygger diabetes, øker energinivået, minsker risikoen for kreft, forbedrer matforbrenningen og mange andre helse-og skjønnhetsgrunner, bare se selv!


DEL om du ikke visste dette om mandler!