Er ringfingeren din lengre enn pekefingeren din? DETTE er hva det betyr!

67906

I følge en ny studie, ligger hemmelighet til personligheten din i hendene dine. Ja, i hendene dine. Mer spesifikt, i lengden på fingrene dine.
I følge forskning, viser ringfingeren din hvor mye testosteron du ble utsatt for da du fortsatt var inne i moren din sin mage, som tydeligvis kan ha en effekt på personligheten din.
Hva sier fingrene dine om deg? Sjekk det ut! 

fingrer
For å se lengdene på ringfingeren, strekk ut fingrene dine og match hånden din til diagrammet over. Du kan falle under A, som betyr at ringfingeren din er lang, B som betyr at ringfingeren din er kortere og C som betyr at ringfingeren din er like lang som pekefingeren din.

 

[adsense2]

 

A    –     Ringfingeren din er lengre enn pekefingeren din.
Det kan sies om folk med lengre ringfinger at de ofte ser bra ut. De har ofte en spesiell sjarm ved seg. De kan også være mer aggressive, og er mer sannsynlig til å ta sjanser. De gjør seg bedre som soldater, ingeniører, spekulanter og sjakkspillere og de er bedre til å løse problemer som for eksempel oppstår i kryssord. Forskere har funnet ut at de som har lengre ringfinger også tjener mer penger enn sine kort langfingrede kolleger.

B         Ringfingeren er kortere enn pekefingeren din.
Personer med kortere ringfinger har større selvtillit og kan være narsissistiske. De liker ensomhet og misliker å bli avbrutt når de tilbringer tid for seg selv. De er ikke typen som tar initiativ når det kommer til kjærlighet, men istedet, er de flinke til å ta imot affeksjon som blir gitt til dem.

C   –      Ringfingeren og pekefingeren er lik lengde.
De som har ringfinger og pekefinger i lik lengde er ofte fredselskende og konflikter gjør de komfortable. De er veldig koordinatsive og prøver alltid å komme overens med folk. De er mer sannsynlig å være trofaste elskere. De er omsorgsfulle og forsiktige rundt sin partner.  

Stemmer noe av dette overens med DIN personlighet? Husk å dele dette innlegget med vennene dine på Facebook så de og kan prøve seg fram.