Når sykepleieren ser den gamle damen er i smerter, gjør han dette… Jeg får klump i halsen!

1060

Ingrid Velame fra brasilianske Salvador, opplevde noe på sykehuset som berører mennesker over hele verden. «Jeg brukte en dag på sykehuset for å besøke ei venninne», sier den unge kvinnen på Facebook. «En 86 år gammel kvinne som var i samme rom som venninnen min hadde mye smerte, fordi hun hadde ligget for lenge i samme stilling og hadde liggesår. Hun trengte en spesiell madrass for å lindre smerten.»

ing1

«En doktor kom inn, så hvilken tilstand den gamle damen var i og passet på at hun fikk madrassen sin. Han tok henne opp på fanget og sang favorittsangen hennes mens sykepleieren byttet madrass. Det var en så menneskelig, nydelig ting å gjøre at det rørte meg. Jeg håper det er flere folk som han der ute!»

[adsense2]

 

 

ing2

For en utrolig snill ting å gjøre for den gamle damen. Ikke bare passer han på henne mens de bytter madrass, men han synger også favorittsangen hennes mens han vugger henne fram og tilbake. Slike doktorer og sykepleiere skulle det ha vært flere av!

DEL om du er enig i at alle, både unge og gamle, fortjener kjærlighet!