11. juli 2024

Han tar på seg kjærestens klær. Men det han oppdager sjokkerer ALLE!

Benjamin Ashton Cooper fra den amerikanske delstaten Pennsylvania skulle hjelpe sin kjæreste med å rydde ut av garderoben. Men hva han leser i klærne gjør han veldig sint og han skriver dette innlegget på Facebook:

feminist

«Jeg skulle bare hjelpe kjæresten min å rydde ut av garderoben sin da jeg la merke til en hel del av hva hun hadde rensket ut, hadde størrelsen XL. Det virket ikke helt å stemme, og dette er grunnen: De passer meg. Jeg sier ikke dette for å være morsom eller ironisk. Det gjør meg forbannet. 

Jeg er ikke en XL-gutt og enda viktigere, dette er en kvinne med min størrelse og mine dimensjoner, ikke en XL-kvinne! Dette er grunnen til at vi nå har 8-år gamle barn med spiseforstyrrelser. Det her er grunnen til at man kaller normale kvinner «fet gris» eller lignende. Dette er grunnen til at man tror sexisme er en «myte» som er oppfunnet, er fulle av skit.»  

[adsense2]

Benjamin, som er størrelse S selv, kan ikke forstå hvordan størrelsene kan være så forskjellige, og hvor mye størrelsen varrierer mellom menn og kvinner. Spesielt etter som kvinnenes klesstørrelse gjøres mindre og mindre. Vi elsker hans ærlig ord på Facebook, denne mannen får nå mye applaus – ikke minst fra kjæresten sin!

DEL dette med vennene dine på Facebook!