Kona mister en finger. Men det mannen hennes gjør da vil smelte hjertet ditt!

1004

Libby Sanders har mistet en finger, men det hun har betyr så mye mer. Hun delte noe som mannen sa til henne, og fikk tusenvis av hjerter til å smelte med Facebook innlegget.

«Dette er personen jeg giftet meg med….

Jeg lakket neglene mine og kommenterte at jeg hadde glemt at jeg ikke trengte å lakke lillefingerneglen på venstre hånd. Jeg hadde rett og slett glemt at jeg hadde mistet lillefingeren min, og blir alltid deppa når jeg tenker på det. Matt sa at han skulle være «surrugat-lillefingeren min». Du kan lakke lillefingerneglen min hver gang for resten av livet.’
Og det gjorde vi….

Jeg kan ikke forestille meg en søtere, snillere mann. Ord kan ikke beskrive vår kjærlighet til hverandre.»

 

[adsense2]

 

hand

For en mann! Del dette hjertevarmende innlegget med familie og venner!