Sykepleieren legger mammaens nyfødte baby i en pappeske. Grunnen? Dette burde vi også gjøre!

1447

Når Dr Megan Heere begynte å anbefale mødre å legge sine nyfødte babyer i pappesker, hadde hun ingen aning hvordan de bekymrede mødrene ville reagere. Ideen kan nok virke ganske merkelig, men denne praksisen har funnes i Finland i flere årtier. Nå har også Temple University Hospital i USA akkurat begynt med dette. Selv om hver pappeske koster ca 600 kroner å lage, så gis de til nybakte mødre helt gratis. For å minske krybbedød.

Kvelning er den hyppigste dødsårsaken blant spedbarn, men med litt hjelp og informasjon så kan det lett forhindres. Mange foreldre tror det er best at babyen sover i sengen med dem, eller på en myk madrass. Men det kan faktisk være farlig. Så denne baby-pappesken er faktisk et ideelt sted for babyen å sove.

Leger anbefaler at babyer sover på et hardt underlag, på ryggen, og i samme rom som foreldrene ( men ikke i samme seng ). Og slik kan denne enkle pappesken forhindre krybbedød.

[adsense2]

Se selv i videoen under:


Del gjerne denne videoen med dine venner på Facebook!