Hun river av det gamle teppet og finner en skjult dør. Vent til du ser hva hun finner i den gjemte kjelleren!

1263

Uansett om du leier eller har kjøpt deg ett hjem, er det viktig å finne ut alt du kan om det. Du aner ikke hvilke hemmeligheter et hus eller en leilighet kan skjule, og dessverre er ikke alle av dem like hyggelige overrasker når man først finner de.
En kvinne fant en hemmelig dør gjemt i rommet sitt. Hun postet en serie med bilder av funnet på nettsiden Imgur, og nå søker alle etter hemmelig rom og ganger i hjemmene sine for å finne en lignende skatt.

Du vil ikke tro hva hun finner! Bla nedover i bildene for å se skatten som skjulte seg i enden av kjellertrappene.
dør1

Imgur brukeren «madhats86» postet en rekke utrolig bilder på den populære nettsiden. Brukerens venn ville rive ut noen gamle tepper i huset hennes og erstatte det, men hun fant en stor, gjemt hemmelighet under det gamle teppe: en kjellerdør.

cellar-2

Da hun åpnet kjellerdøren viste det seg at den førte ned til en rekke trapper, som hun bestemte seg for å gå ned i for å undersøke.

cellar-3

Trappene så veldig gamle ut og hadde trolig nok ikke blitt brukt på mange år.

cellar-4

På bunnen av trappen fant hun rad på rad med syltetøyglass!

cellar-5-600x692

Mange av glassene var tomme, men noen var fylte med variert innhold. En av de tidligere eierne av hjemme må ha likt å sylte mat og hatt et matlager nede i kjelleren.

cellar-6

Alle glassene har blitt dekt av støv opp igjennom årene, men man kan se tydelig at hver og en er helt unike og nydelige. Samlingen er helt utrolig!

[adsense2]

 

Selv er jeg ikke sikker på om jeg hadde turt å bevege meg ned en ukjent kjellertrapp, men hadde jeg funnet en så stor mengde sjeldne, uerstattelige og gamle syltetøyglass hadde jeg blitt glad jeg gjorde det. Utrolig stilig at noe av maten har holdt seg i så mange år! Kanskje vi alle burde lete litt ekstra rundt om kring i hjemmet vårt å se om vi finner noen skjulte ganger, dører eller trapper som skjuler slike skatter?