19. juli 2024

Her trøster hunden kompisen sin som ble reddet fra en slem eier.

Man bruker å si at et bilde sier mer enn tusen ord. I dette tilfellet, som dere straks skal få lese mer om, er jeg veldig enig.

Da de de to hundene ble reddet fra forferdelige forhold i South Carolina oppstod et møte som jeg sent skal glemme.

Hos veterinæren tok det bare et kort øyeblikk for de begge å forstå hverandre.

Den knapt fire måneder gamle valpen Sammie fikk en brutal start på livet. Hans tidligere eier skjøt blant annet paintball-skudd på han og dro han etter en bil. Heldigvis lyktes hjelpeorganisasjonen Rescue Dogs Rock NYC med å redde hunden Sammie fra sin fæle eier, og valpen kunne sendes til en veterinær for omfattende operasjoner.

hund1

Det var hos veterinæren Sammie fikk treffe hunden Simon, en 1 år gammel border collie – som for noen uker siden også ble reddet fra ekle forhold.

Da Simon så at Sammie var redd før operasjonen, kom han bort til den lille valpen. Han løftet labben sin og la den på Sammie og trøstet sin stakkarslige venn. Organisasjonen Rescue Dogs Rock NYC fanget det hjerteskjærende øyeblikket på bilde.

 

hund2

Kanskje var det smerten de delte, kanskje var det et hint om et livslangt vennskap.

«Medfølelsen og forståelsen mellom dyr er helt utrolig, jeg går tom for ord», sier Jackie O’Sullivan, en av grunderne til Rescue Dogs Rock NYC, til siden The Dodo.

 

hund3

Sammie riskikerer fortsatt å miste et ben etter å ha blitt skutt med et gevær, men han har i alle fall fått en venn som ikke kommer til å forlate han med det første.

hund4

Mens Simon holder på å få tilbake styrken og er nesten klar til å bli adoptert, har Sammie derimot litt lengre å gå.

 

[adsense2]

 

Men ikke vær redd, Sammie. Du er i riktige hender nå – og riktige labber!

 

hund5

Del gjerne om bildene av Sammie og Simon traff deg rett i hjertet.