Han surrer tråd rundt noen spiker. Resultatet? For et herlig kunstverk!

1788

Dette kalles «trådkunst» og går ut på å tre farget tråd eller garn rundt spiker som er festet i en treplate. I denne artikkelen vil vi gi deg ett ganske enkelt eksempel, slik at du kan prøve deg fram selv hjemme. Her er det bare å være kreativ, både med motiv og farger!
Resultatet vil bli en fin dekorasjon for hjemmet eller kanskje en gave til noen du er glad i? Framgangsmåten er enkel og resultatet nydelig!

Dette er hva du trenger:
Saks
Garn av bomull eller ull (eventuelt tråd)
Spiker
Hammer
En treplate

garn1

Start med å klippe ut bokstavene til ordet du vil ha og spik deretter spikrene slik at alt holdes på plass til treplaten.
garn2

Deretter er det bare å fjerne papirbokstavene som fungerte som en mal. Vev fargene rundt spikrene. Her kan man ha alt i samme trådfarge eller eventuelt blande forskjellige tråder. Vær kreativ!
garn3

Etter du er ferdig med resultatet blir det seende slik ut! Treplaten er nå klar til å henges opp eller bli gitt bort i gave til noen du er glad i!
garn4

Dette prosjektet har virkelig ingen grenser. Her kan man skrive ut et design på printeren, så lenge den ikke inneholder for små detaljer, eller eventuelt tegne motivet direkte på treplaten med en blyant. Videoen under viser hvordan du går fram! Her er det bare å finne fram garn og begynne!


DEL denne kreative ideen med vennene dine på Facebook!