To menn ser deres 93 år gamle nabo i hagen. Hva de gjør rører ALLES hjerte!

561

Dette er Rodney King som bor i Huntsville i den amerikanske delstaten Alabama og hans venn Terrence. De hjalp denne 93 år gamle kvinnen med hagen hennes. Ettersom de ikke kan stå og bare se på – tar det helt enkelt  hjelper til bare med takk som betaling! Fra og med nå, kommer de annenhver uke for å hjelpe den gamle damen.

gardens

Omkring en million mennesker rundt om i verden har allerede trykket «Liker» på dette bildet! Men Rodney ville bare hjelpe denne damen. Sammen med 20 andre frivillige, driver han en organisasjon som heter «Raising Men Lawn Care», for å ta hånd om mennesker fra området som ikke har styrke, tid eller penger til å ta hånd om hagene sine. Hvilke fantastiske hverdagshelter!

[adsense2]

 

DEL om du er enig!