Han fotograferer parets gifteringer, men det kameraet fanger? Magisk!

2980

De aller fleste skriver nok under på at dagen for deres bryllup var en av de beste dagene i livet. Der finnes alle ingredienser: spenning, nervøsitet, lykke – men framfor alt, kjærlighet!
Det er også en dag fylt med tradisjoner, både under vielsen og under resten av dagen.

En av disse tradisjonene er at brudeparet fotograferes. Ett bilde fra bryllupet er et minne som kommer til å finnes med brudeparet resten av deres liv, så det er bilder man gjerne vil at skal være så bra som mulig.

Fotografen Peter Adams-Shawn vet, som mange andre fotografer, en hel del om å ta bryllupsbilder. Det er en viktig del av jobben hans og han forstår hvor viktig det er for brudeparet å få fine, minnerike og gjerne unike bilder fra dagen.

Derfor har Peter utviklet en teknikk som tar bryllupsbildene til et helt nytt nivå. Det er så lekkert gjort at du nesten bare må se det for å tro det.
Fortsett å bla nedover i bildene, du kommer til å forstå hvorfor dette kommer til å bli den neste store trenden innenfor bryllupsfotografering.

Peter har under seks års tid eksperimentert med refleksjoner i gifteringer. 
gif1

Det er hans helt egen sjanger og resultatene snakker for seg selv!
gif2

Bildene hans er mildt sagt unike. 
gif3

Han har døpt prosjektet «ringscapes». 
gif4
gif5
gif6
gif7

 

[adsense2]

 

 

Metoden Peter har utviklet spås å være den nye store trenden innenfor bryllupfoto! 
gif8
gif9
gif10
gif11

Peter har lagt mye tid på å utvikle og finjustere metoden, men når han fant ut av hvordan han skulle gjøre det ble resultatet bedre enn han hadde forestilt seg.
gif12 gif13 gif14

Fantastiske bilder, ikke sant? DEL om du og synes dette var kreativt og flott!