De nyfødte trillingene blir lagt forsiktig ned. Men se hva moren gjør da!

105207

Det å bringe nytt liv inn i verden er en av livets beste gaver, og en mor var heldig med å bringe hele tre barn inn i verden. For å fange trillingenes start på livet, ansatte moren en fotograf, Leslie Amy, til en nydelig photoshoot. Gjør det klar… Disse bildene får deg til å miste pusten!

[adsense2]

Det er ikke noe søtere og mer fantastisk enn en nyfødt baby, og Leslie klarer å fange hva som gjør at babyer er så nusselige. I videoen under, vil du få en «bak scenen» titt på photoshooten. Leslie legger babyene ned på en komfortabel pute og begynner arbeidet sitt med kamera. Trillingene er veldig små og vil helt klart få hjertet ditt til å smelte.
Leslie kler dem opp i søte antrekk for å lage helt unike bilder. Hun gir dem til og med forskjellige ting å holde i og har det gøy med bildene.


DEL denne søte photoshooten med vennene dine og familien!