Brudekjolen kostet bare 250 kroner. Men kan du se hva som får gjestene til å gi tommelen opp?

1639

Bryllupskjoler er for mange det viktigste plagget de bærer i livet sitt. Med tanke på at det er en såpass stor dag er det kanskje ikke så rart.

Hvordan kjolen skal se ut er opp til hver og en, men jeg håper dette vakre prosjektet kan inspirere noen. For Chri Krnetas historie bak hennes bryllupskjole er virkelig fascinerende.

I stedet for å høre på musikk eller spille på telefonen når hun reiste til jobben, valgte hun å bruke tiden på noe annet. Under den 50 minutter lange reiseveien bestemte Chi seg for å bruke tiden på noe helt annet – nemlig å jobbe med å lage sin egen bryllupskjole.
Fem måneder før  bryllupet bestemte Chi seg for å sette igang. Det å hekle sin egen bryllupskjole var noe hun gjorde for å hedre sin farmor, for det var farmoren som lærte henne å hekle. De fleste bruder bruker store summer på bryllupskjolene sine, mens Chi derimot, bare brukte 250(!) kroner!

Resultatet? Jeg synes det ble utrolig vakkert!

Chi forteller selv om sitt prosjekt, som hun startet med ca et halvt år før bryllupsdagen. 

«Jeg heklet kjolen i blonder, på bussen under pendelen fra og til jobben. Kjolens mønster valgte jeg selv, men det er det jeg kaller for ‘ananas-sting’.»
kjol1

«Kjolen var så og si nesten gratis, alt materialet kom på under 250 kroner, inklusivt stoffet», sier Chi.
kjol2

«Dessuten synes jeg det var skjønt å bruke tiden min fra og til jobben på noe annet. Kjolen kan til og med vaskes i maskin (jeg har vasket den flere ganger), den blir ikke rynket og behøver ikke noe spesiell pleie. Jeg planlegger å bære den igjen, kanskje med en annen farge på tøyet under», forteller Chi.
kjol3

Ble den ikke vakker?
kjol4

 

Tenk at noen måneders arbeide og 250 kroner kan resultere i dette.
kjol5

[adsense2]

Jeg tror Chi sin farmor er veldig stolt av barnebarnet sitt!
kjol6

Jeg tror ikke man behøver være noe større ekspert for å kunne fastslå at Chi sikkert imponerte samtlige gjester. Bra jobbet!
kjol7

Her kan du se en rask video av hvordan kjolen ble laget:

Del den fantastiske kjolen med vennene dine på Facebook om du og ble imponert!