Han putter masse fargestifter i ovnen og smelter dem. Men vent til du ser hva han lager!

1160

Vi vet allerede at tegnestifter har mulighet til å gjøre oss kreative. Når jeg var barn (og til og med nå) satt jeg i timesvis å fargela med fargestifter. Heldigvis har det seg sånn at bare fordi du er voksen, betyr ikke det at tiden din med tegnestifter nødvendigvis er over. Mange foreldre fargelegger fortsatt med barna sine, eller de har hoppet over til voksne fargeleggingsbøker. Det er så mange kule «gjør det selv»-triks  der ute som involverer tegnestifter!

[adsense2]

Peter Brown er en av de som har gjort noe kreativt (og helt utrolig) med tegnestifter. Han smeltet rundt 256 av dem og tok den fargefulle miksturen med til arbeidsplassen sin. Når fargestiftene hadde kjølet seg ned og stivnet, satte Peter igang arbeidet med å forme blokken med stifter om til en fargerik, nydelig vase! Du trenger litt kunnskap om verktøy for å gjøre dett prosjektet selv, men videoen er uansett helt trollbindende å se på! Det er ikke hver gang du ser 256 tegnestifter bli formet til en vase! Bli inspirert av denne videoen og lag dine egne kunstverk selv!