Hun hadde ikke klippet håret på flere år. Hvordan hun ser ut etter forvandlingen? Nydelig!

1775

Gjennomsnittlig klipper en person håret sitt rundt hver sjette måned. Men denne Rachel Ray seeren? Hun hadde ikke klippet seg på flere ÅR. Hun hadde nesten en meter langt hår som beviste det! Så når Rachel Ray sitt stylist team  får tak i henne… vell, håret blir klippet av! Nysgjerrig på å se hvordan hun ser ut nå? Du vil ikke bli skuffet! Hun ser helt nydelig ut og flere år yngre. Det nye håret hennes gjør meg rett og slett misunnelig!

[adsense2]

Se videoen under for å se den fullstendige transformasjonen!

Stylisten sitt triks? Tonnevis av «layers», eller såkalt «oppklipp» av håret. De forskjellige lagene gjør at håret ser friskt og sunt ut, samt det er enkel frisyre og opprettholde.
Mellom hennes nye hårklipp og hennes nye kjole, ser Diana rett og slett fantastisk ut! Det er herlig å se hvor glad og glødende hun blir. Publikum elsker den nye stilen hennes! Du vet det er et godt tegn. DEL om du synes denne «før og etter»-videoen var like utrolig som jeg synes!