Hans familie bor i en gammel, forlatt låve. Når han åpner dørene? Fantastisk!

66887

Når Carlos Alonso og hans søster lette etter et hjem til sin slekt fant de av en tilfeldighet en overgitt stall på landsbyen i Spania.
Stallen, som holdt på å falle sammen, lå høyt oppe på en topp og flere kilometer fra vann og strøm. Det var ikke et direkte luksushjem, men søsknene bestemte seg for å forsøke å forvandle det itl noe utenom det vanlige.

Søsknene beholdt mye av stallen intakt, som en hyllest til de generasjoner av ku bønder som hadde lagt grunnen for deres nye byggeprosjekt. Fasaden består for eksempel fremdeles av stenen som dekket stallen tidligere.

[adsense2]

Det heftigste må være hvordan Carlos og hans søster lykkes i å integrere det rennende vannet fra berget til en fontene i huset. De enorme vinduene bidrar også til at huset kjennes ut som en del av den vakre naturen rundt.Jeg forelsket meg helt i denne oppussede låven, fonten og de vakre vinduene. DEL om du er enig i at denne boligen var helt fantastisk du og!