Etter du får se hva DETTE egentlig her, vil du antagelig aldri spise det igjen!

24577

Det er nesten synd å si det, men du vil kanskje ikke spise dette lenger. Sannheten er at det ikke endrer noe for meg personlig. Det er kanskje fordi jeg har lært at i vestlig kultur har vi en tendens til å ikke spise ting som kanskje ikke hører eller ser så… fristende ut. Lever, nyrer, hjerter… De fleste takker nei.

[adsense2]

Pølser, en av de meste populære matrettene i verden. Den kan nytes på påskeferie på hytta, under fotballkamp eller bare hjemme i stua. Når du ser hvordan pølser lages, derimot, er det kanskje ikke så fristende lenger. Men vet du hva? Det er en veldig god måte å få brukt deler av dyret som vanligvis ville bli kastet. Som samfunn burde vi være fokusert på å ikke kaste så mye og heller utnytte alt til det fulle. Jeg har kanskje ødelagt pølser for deg for alltid, men selv sitter jeg her å nyter en nå!