14. juli 2024
Mat

Etter å ha sett dette, kommer du ALDRI til å lage pannekakene dine på den gamle måten igjen!

Du har vel hørt uttrykket “flat som en pannekake”? Personlig synes vi uttrykket er fornærmende! Pannekaker bør være tykke, luftige og herlige. Hvis pannekakene ikke har den konsistensen som du ønsker, så bør du kanskje prøve en annen pannekake-teknikk! Disse sufflé-pannekakene er hakket mer fancy enn de du er vant med, men resultatet er de beste, luftigste pannekakene du har smakt i hele ditt liv. Det tar litt mer tid enn bare å helle og røre og vispe, men de er absolutt verdt det. Se videoen under og gi disse sufflé-pannekakene et forsøk neste gang du skal lage lunsj… eller hva med nå med det samme.

[adsense2]

SUFFLÉ PANNEKAKER

INGREDIENSER

– 5 eggeplommer
– 70g sukker
– 60g hvetemel
– 2g bakepulver
– Salt
– 1 tsp vaniljeekstrakt
– 4 eggehviter