Gutten som ble mobbet bryter sammen på scenen. Men det dommeren sier får alle til å juble!

706

Mobbing er et emne som alltid får det til å brenne i hodet mitt. Jeg kommer aldri til å akseptere at noen oppfører seg ille mot et annet menneske på grunn av hvordan de ser ut eller hvordan de er som person. Alle mennesker fortjener å bli behandlet med respekt.

Derfor føler jeg så mye med 14-årige Jack Higgins. Han foretrekker nemlig ballett framfor fotball og det er noe klassekameratene hans ser ned på. De forstår ikke hvorfor Jack ikke bare kan spille fotball som alle andre gutter.

[adsense2]

I et forsøk på å nå ut med sin drøm og få støtten han behøver melder han seg på Britain’s Got Talent. Gjett om han får støtte! For en hyllest!
Når Simon sier hva han synes om den følelsesladede dansen, har jeg vanskeligheter med å holde tilbake tårene. Bare se selv!Del om du er enig i at ingen fortjener å bli mobbet og at du støtter Jack sitt fantastiske talent!