INGEN kommer til å ha bedre grillfester en denne mannen. Hva han har bygget i hagen sin er UTROLIG!

12712

Dette prosjektet er perfekt til sommeren! Det er på tide å gjøre klart hagen til grillfest og soling!
Hvis du har en stor hage kommer dette gjør-det-selv prosjektet til å passe deg perfekt! Nå er ikke dette en av de enkleste prosjektene vi har vist, men resultatet er helt utrolig! Man må nok være litt handy for å få til dette prosjektet, men uansett om det er noe man tenker å gjøre selv eller ikke er ideen utrolig kul! Jeg kunne ønske jeg hadde en hage slik at jeg kunne ha bygget denne!
Det er også mulig å bygge dette en smule mindre, om det bare er barn som skal bruke den.
Så, hva er prosjektet spør du? Jo, din egen bowlingbane i hagen!

bow1

Her gjelder det å virkelig studere tegningene. Personen som designet dette tok et bilde av omrissene han brukte til å planlegge de forskjellige lengdene på treverket nødvendig for å konstruere prosjektet.

bow2

bow3

Han lagde til å med en tegning i 3D på datamaskinen som hjalp han å se for seg det ferdige resultatet bedre.
bow4

Denne bowlingbanen i hagen passer perfekt i (nesten) alle hjem!
bow5

bow6

bow7

[adsense2]

Favorittdelen var av dette prosjektet er at personen som lagde det lagde en enkel måte å sette opp kjeglene igjen ved hjelp av en snor man trekker i.
bow8

Med lys og hele pakka! Utrolig!
bow9
Dette er et prosjekt jeg ble helt målløs av. For en utrolig ting å gjøre helt selv! Kanskje er det ikke noe du selv vil gjøre, men det går ikke an å ikke bli litt misunnelig. Hvem vil vel ikke ha muligheten til å spille bowling med vennene sine, gratis, hele tiden? DEL det utrolige prosjektet på Facebook!