Denne babyen skal egentlig ligge og sove. Men det kamera fanger? Skummelt!

935

Vi mennesker er merkelig skapninger og når natten senker seg virker det som vi blir enda mer merkelig. Går du i søvne eller kjenner du noen som gjør det? Det er hovedsakelig en ganske harmløs ting å gjøre, men det kan fort snu seg til å bli veldig farlig om personen går for mye eller for langt. Man skulle tro at en baby i en krybbe er trygge fra eventuelle farer ved å gå i søvne, men denne lille fyren ser ut til å være unntaket. Det ble satt opp ett overvåkingskamera for å holde øye med babyen om natten og for å passe på at ungen var trygg, men det viste seg å avsløre foreldres verste mareritt.

[adsense2]

Først starter babyen å gråte når foreldrene ikke kommer inn på rommet til han, før han reiser seg opp og begynner å klatre på krybba. Som en gymnast heiser han seg opp til rekkverket og står der å skriker og gråter høyere og høyere. Etterhvert mister han balansen og faller tilbake mens skrikene hans blir høyere.  Han ble tydeligvis ikke skadet under denne videoen, men det virker som om denne lille fyren trenger ekstra beskyttelse, slik at dette ikke skjer igjen!