Alle som ser skuret hennes vil ha et eget. Etter å ha sett denne videoen vil jeg også. WOW!

519

Du har hørt om mannehuler – men hva med jente-skur? Mannehulene er tradisjonelt sett brukt for en plass i hjemmet der mennene går til får å drive på med sine hobbyer. Men jenteskuret er noe litt annet. Skuret blir plassert i hagen din litt utenfor hjemme og fungerer som en slag private oase. Denne kan helt klart også funke som en mannehule! Den kan bli dekorert og innredet akkurat slik man selv ønsker. Sjekk ut videoen under for å lære litt mer om disse trendy jente-skurene.

[adsense2]

Dette er et voksende fenomen. Bare tanken på å ha sin egen lille plass å trekke seg litt unna venner, familie, husarbeid og jobb frister! I videoen over har hun brukt skuret til et personlig yoga studio. Hver morgen når hun kommer dit, tenner hun et lys og reflekterer over livet. Det er ikke noe enhver mor (eller far for den slags skyld) har mulighet til å gjøre. Dette er en god ide! Bare se selv i videoen under hvor hun har utnyttet den ekstra plassen skuret gir.


Noe DU kunne tenkt deg? DEL gjerne videoen: