14. juli 2024

Den 98 år gamle mormoren avbryter sangerens framførelse, men INGEN forventet dette!

Spør hvilken som helst musiker, og de forteller deg: det å opptre på Grand Ole Opry er en livslang drøm, og hvis du er heldig nok til å klare å få det til der, er det en monumental opplevelse som du vil utnytte til det fulle. I februar 2016, fikk country musikeren Josh Turner endelig mulighet til å opptre i Nashville på den verdensberømte Opry –  men det er hva han gjorde for sin sviger mormor på scenen som nå tar nettet med storm!

Under framførelsen tar Turner mikrofonen og sier, «Min kones 98 år gamle mormor, navnet hennes er Lois Cunningham, kommer til å komme ut hit og spille på Grand Ole Opry scene for den aller første gangen». Turner inviterte sin kones mormor opp på scenen for å ta rampelyset og gi publikum en rørende framførelse av «How Great Thou Art.» Det er tydelig at dette har vært Lois sin drøm i mange år, og hun får endelig mulighet til å spille foran så mange fans og venner. Hun er kanskje en gammel dame, men så modig hun er!

[adsense2]

Helt på slutten klarer jeg så vidt å holde tilbake tårene, når Lois får den varme, stående applausen hun fortjener. Josh Turner gjorde en fantastisk ting for Lois. Det er fantastisk å se at til og med en 98 år gammel dames kan komme i oppfyllelse! DEL denne herlige framførelsen med vennene dine på Facebook!