Han sier han lærte seg det på nettet. Men se når dommerne innser hvor talentfull 14-åringen er!

678

 I dagens verden kan du finne ut det meste takket være Internett. Jeg har selv forsøkt å lære meg å spille gitar via ulike læringsfilmer på Youtube, men resultatet har sjeldent vært så bra at jeg vil vise det fram til venner. Jeg mistenker jeg er for gammel til å lære meg det så fort jeg ønsker, og dessuten forsøke å gjøre det kun gjennom kurs på nettet.

For 14 år gamle Jai Waetford var det ikke like vanskelig – snarere tvert imot! Når han går opp på scenen i den australske versjonen av X Factor og forteller at han har spilt gitar i to år – og dessuten er selvlært via internett – tror jeg dommerne blir ganske overrasket!

[adsense2]

Derfor begynner vi å høre, og se på dommernes reaksjon når han begynner å synge. Hvilket talent! Det er fascinerende at det ikke tar slutt der. En av dommerne blir så revet med, at han spør om han kan synge en liten låt til bare for han. Da synger Jai en egen-skreven låt – og publikum blir helt gale!

Se reaksjonen og det utrolig talentet i videoen under!