Hun var lei av at mannen pratet høyt i telefonen på bussen. Løsningen? Jeg ler meg ihjel!

48514

Etter en VELDIG slitsom dag setter en kvinnelig pendler seg stille ned i setet på bussen og prøver å få seg litt søvn på vei hjem fra jobben. Når bussen ruller ut fra stasjonen tar mannen som sitter ved siden av henne fram mobilen og begynner å prate med høy stemme i telefonen.

– «Hei, kjære! Det er Erik. Jeg er på bussen» – «Ja, jeg vet klokken er halv sju og ikke halv fem, men jeg hadde ett langt møte…» – «Nei, kjære, ikke med blondinen fra regnskap. Med sjefen.» – «Nei, elskling. Du er den eneste kvinnen i mitt liv, selvsagt, jeg er så sikker på det. Jeg lover.»

[adsense2]

Femten minutter senere sitter han fortsatt og prater høylytt i telefonen – fortsatt om samme emne.

Nå hadde den kvinnelige pendleren som prøvde å få ro, fått nok av pratet hans. Hun lener seg fram til han og sier inn i telefonen hans med en sensuell stemme:
– «Erik, legg på nå! Kom tilbake i sengen. Det er kaldt her uten deg.»

Erik snakker ikke i mobiltelefonen offentlig lenger.

Fikk du deg en god latter? DEL denne med vennene dine: