4 motorsyklister står vakt utenfor guttens vindu. Se hva som skjer når de snur seg!

58185

Bikers Against Child Abuse International (BACA) eksisterer for å skape ett trygt miljø for mishandlede barn. Motorsyklistene gruppe er der for å styrke barn slik at de ikke føler seg redd i den verden de lever i. I videoen under snakker Badd Bob, Blade, Hammer og Doc P sammen med «Emotional Mojo» om organisasjonen deres og hva de gjør for å prøve å beskytte barn som har blitt mishandlet.

Først forklarer guttene om den passende sammenhengen mellom motorsykler, motorsyklister og barn – og hvordan det skaper ett utrolig sterkt bånd. BACA medlemmer plukker BACA barn opp fra skolebussen, står utenfor barnets hjem til det føler seg trygt, og er også med i rettsalen i mishandlingsaker med barna for å hjelpe dem å føle seg mer komfortable.

[adsense2]

Kanskje det søteste og mest uventede øyeblikket kommer når Doc P demonstrerer viktigheten med teddybjørn-bamsene de gir til hvert nye BACA medlem. «Hvis de blir ett BACA barn, er en del av innvielseseremonien at vi alle – alle disse motorsyklistene som står her – tar denne bjørnen og gir den en klem for å fortelle barnet at vi fyller den med styrke og kjærlighet. Om bjørnen noen gang blir tom for kjærlighet eller styrke eller de trenger oss igjen, kommer vi tilbake og fyller den opp igjen.» Så utrolig!

For en fantastisk påminnelse om at man aldri skal dømme en bok etter omslaget. Værsåsnill og DEL denne gruppen og deres utrolig, sterke oppdrag med dine venner på facebook og ta en titt på videoen under!