19. juli 2024

Hun er verdens første modell med Downs syndrom. Nå hylles bildene av Madeline over hele verden.

19-år gamle Madeleine Stuart fra Queensland, Australia, hadde et fantastisk år i 2015. I juli oppfylte hun sin drøm om å være den første personen i verden med Downs syndrom med modellkontrakt. Og i september ble hun også den første modellen i verden med Downs syndrom som gikk på en catwalk i New York Fashion Week.

2016 har vært et like bra år for den 19-år gamle modellen! Hennes karriere skyter fremover og her har du noen av de siste bildene hun har tatt.

Dette første bildet ble så populært på sosiale medier, at det var en av grunnene til at hun klarte å skaffe seg en modellkontrakt med det amerikanske selskapet Manifesta.

maddemodell1

Under ser du to av bildene fra en serie med bryllupsfotografier som nå hylles verden over. Madeleine følger drømmene sine og er en inspirasjon for oss alle!

maddemodell2

-Mange kvinner som skal gifte seg kjenner seg ikke igjen i bryllupsbildene i magasinene som bruker alle disse tynne og smale modellene. Å gifte seg er en livsopplevelse som hver kvinne skal kunne se seg selv gjøre, og ikke behøve å stresse over at de ikke kommer til å se «perfekte» ut, sier Isadora Martin-Dye som eier firmaet som selger brudekjolene Madeleine står modell for.

[adsense2]

maddemodell3

DEL gjerne, slik at Madeline kan inspirere enda flere til å følge drømmene sine!