Kvinnen blir forfulgt av en fremmed midt på natten. Men se når hun snur seg rundt. Så smart!

190

Mange kvinner frykter å gå hjem alene på natten. Og det er ikke ubegrunnet, skal man tro alt man leser i avisene.

Å ringe nødtelefonen er selvfølgelig å foretrekke, men det tar som regel veldig mye tid når man først er i en nødsituasjon. Men denne smarte appen kan være en løsning.

Appen fungerer slik at den filmer gjerningsmannen med mobilkameraet, før den automatisk sender ivei filmen. Appen heter OnCamera, og bruker også GPS for å spore hvor mobilen befinner seg. Slik kan gjerningsmannen både identifiseres og lokaliseres med en gang. Dette håper utviklerne skal hindre gjerningsmannen i å begå forbrytelsen, og isteden gå sin vei.Samtidlig får personen som er i fare hjelp av politiet når appen startes. I samme sekundet som mobilen vendes mot gjerningsmannen, så dukker det opp en politimann på skjermen, som vil se hele hendelsesforløpet.

Filmen som viser hvordan denne appen fungerer ligger oppe på Facebook, og har blitt delt nesten 500,000 ganger så langt. Her kan du se hvordan det fungerer:

On CameraHas anyone every heard or even used this????Not a bad ideaUPDATE: wow, this post has reached almost 45Mio people through our modest little site, with over 500K shares! It appears that you have to go to their website https://www.oncamera.co/ and register yourself before getting access. Having said that, please understand that we are really unable to respond to all the comments and messages that you guys have been sending our way. Please refer to their website for details.

Posted by Clarissa & Thomas Lehmann on 21. januar 2016

Kommentarer

kommentarer