Han sier han vil gifte seg på nytt med en yngre kvinne. Konas svar? Jeg ler så tårene triller!

125627

En eldre mann spøkte med kona om at han ville bytte henne ut med en yngre modell. Det hun svarte, fikk meg til å le så jeg ristet.

Etter at vi hadde vært gift i 50 år, så jeg nøye på min kone en dag, og sa, «For femti år siden hadde vi en bitteliten leilighet, en elendig bil, vi sov på en madrass på gulvet, og så TV på en bitteliten svart-hvitt skjerm. Men hver kveld fikk jeg gå til sengs med en heit 23 år gammel dame.

Nå har jeg et hus til 8 millioner, en bil til 1 million, en svær og dyr seng, og en enorm TV, men hver kveld må jeg gå til sengs med en 73 år gammel kjerring. Som jeg ser det, så henger du etter i utviklingen her.»

[adsense2]

Min kone er en veldig fornuftig kvinne. Hun sa jeg kunne bare gå ut og finne meg en heit 23 år gammel dame igjen, så skulle hun personlig sørge for at jeg igjen fikk bo i en bitteliten leilighet, hadde en elendig bil, sov på en madrass på gulvet, og så TV på en bitteliten svart-hvitt skjerm.

Eldre kvinner er bare best, er du ikke enig? De vet iallefall hvordan de skal løse en gammel gubbes problemer!

DEL denne morsomme historien med dine venner på Facebook!